Nog steeds een verouderde website? Laat jouw bestaande website vernieuwen naar een professionele WordPress website

Is jouw website mobiel vriendelijk? Of denk je dat klanten niet via mobiel kijken? Dan kan ik je snel uit de brand helpen want het percentage mobiele kijkers wordt zo groot dat Google er tegenwoordig eisen aan stelt. Door de komst van Google “mobile first index” zullen veel niet mobiel vriendelijke websites waardevolle posities in Google verliezen.
Laat daarom snel jouw bestaande website vernieuwen. Het ombouwen van bestaande websites doen wij al voor €350,-

bestaande website vernieuwen

Bestaande website vernieuwen en meer bezoekers genereren

Bij het bouwen van mooie WordPress websites richten wij ons voornamelijk op MKB, startende ondernemers, ZZP’ers en verenigingen. Lankhorst Webdesign bouwt professionele websites, die 100% geschikt zijn van mobiel tot en met desktop. Wij kiezen samen met jou een template die perfect bij je past en bouwen de website met de bestaande informatie om naar een mooie mobiel vriendelijke website. Heb je nog aanvullende wensen? Voor ons is dat geen probleem! Wij werken altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zonder gezeur achteraf!
Neem voor meer informatie contact met mij op!

Lankhorst AV verzorgt ook WordPress cursussen:

Wil je zelf jouw website kunnen bijhouden of misschien zelf een nieuwe website bouwen. Wij geven prive cursussen die dat mogelijk maken. Ook voor het maken van een webshop kun je bij ons terecht.

Cursus WordPress Start:
Waarin je leert een wordpress website te onderhouden (€200,00)

Cursus WordPress Totaal:
Waarin ik samen met jou een volledige website bouw en waarin jij alles leert om de site te maken, onderhouden en optimaliseren. (€600,00)

Cursus WordPress Webshop:
Waarin ik samen met jou een volledige webshop bouw en waarin jij alles leert om de site te maken, onderhouden en optimaliseren. (€900,00)

Onze cursussen worden gegeven in de maanden april t/m oktober
Alle prijzen: incl. 21% BTW