Goedkoop website laten maken in WordPress. Wij bouwen speciaal voor ZZP’ers goedkoop professionele websites

Goedkoop website laten maken:
Lankhorst Webdesign bouwt professionele WordPress websites. Naast het technisch bouwen van een website doen wij er ook alles aan om jouw website goed zoekbaar te maken in Google. Wij begeleiden je volledig bij het kunnen onderhouden van de website. En je kunt met vragen altijd op ons terugvallen.

goedkoop website laten maken
Wat kunt u verwachten:

  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Gratis plaatsing van uw teksten en foto’s
  • Voorzien van contact- en aanmeldingsformulieren
  • Optimalisatie voor Google
  • Teksten geschikt gemaakt als web teksten
  • Benodigde plugin’s: Social media, SEO, Youtube films, fotogallery, enz
  • Gratis voorlichting over het CMS
  • Gratis service en onderhoud gedurende 3 maanden

Heeft u een bestaande verouderde website die in een nieuw jasje moet worden gestoken, dan bent u ook hiermee aan het juiste adres. Lees meer op goedkoop website laten vernieuwen!

Goedkoop website laten maken en toch alle rompslomp er omheen ook aan ons uitbesteden:

Natuurlijk hebben onze websites een CMS, zodat je zelf de website kunt onderhouden. Maar veel ondernemers zitten er niet op te wachten om al het gedoe rondom de website zelf te regelen. Je kunt het opzetten van webteksten, de plaatjes en het onderhoud natuurlijk ook uit handen geven. Lankhorst verzorgt eventueel het totale traject van web teksten, onderhoud en optimalisatie tegen een vast tarief. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Of bel mij! 0653170207

Lankhorst AV verzorgt ook WordPress cursussen:

Wil je zelf jouw website kunnen bijhouden of misschien zelf een nieuwe website bouwen. Wij geven prive cursussen die dat mogelijk maken. Ook voor het maken van een webshop kun je bij ons terecht.

Cursus WordPress Start:
Waarin je leert een wordpress website te onderhouden (€200,00)

Cursus WordPress Totaal:
Waarin ik samen met jou een volledige website bouw en waarin jij alles leert om de site te maken, onderhouden en optimaliseren. (€600,00)

Cursus WordPress Webshop:
Waarin ik samen met jou een volledige webshop bouw en waarin jij alles leert om de site te maken, onderhouden en optimaliseren. (€900,00)

Onze cursussen worden gegeven in de maanden april t/m oktober
Alle prijzen: incl. 21% BTW