Door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is Toon Lankhorst gestopt met het actief maken van videoproducties.

bedrijfsfilmToon Lankhorst houdt zich nog wel op bescheiden schaal bezig met cursussen en het bouwen van WordPress websites.
Toch komen wij nog soms nog in beeld als een bedrijf het plan heeft om een productpresentatie of bedrijfsfilm te maken. Omdat wij ook zijn gespecialiseerd in het schrijven van videoscripts zijn wij soms actief betrokken bij zo’n productie en leveren zo nodig adviezen en schrijven het scenario voor de bedrijfsproductie. Wij treden ook eventueel op als projectleider en zijn dan actief betrokken vanaf script tot montage en eindproduct. Omdat we nogal eens worden gevraagd naar oude door ons gemaakte films hebben we een Youtube kanaal waarop al onze film en videoproducties te zien zijn. Hier een overzicht van onze meest recente producties.

Enkele recente bedrijfsfilms

Productfilms

Een productvideo’s moet snel en duidelijk het hele verhaal vertellen over uw product. Daarin is Lankhorst specialist. Door de jarenlange ervaring en kennis produceerden wij uitstekende productfilms tegen zeer lage kosten. Die ervaring nemen we nu mee wanneer klanten ons vragen om advies bij een bedrijfsproductie of beurspresentatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een goede bedrijfsfilm neem dan contact met mij op.
Bekijk ook ons Ons Youtubekanaal